Υπάρχουν 100 στοιχεία στο καλάθι σας.
Τιμή μονάδας: 0,30€
Ποσότητα: 100
Σύνολο: 30,00€
Φωτογραφικός εξοπλισμός ασπρόμαυρης φωτογραφίας - Ηλεκτρονικό κατάστημα

Αποστολές Προϊόντων

1. Μεταφορική Εταιρία

Οι παραδόσεις των προϊόντων εκτελούνται σε όλη την Ελλάδα από την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, οι παραδόσεις εξετάζονται μεμονωμένα σε συννενόηση με τους πελάτες.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης εξοφλεί την αγορά του στη μεταφορική εταιρία και επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Το κόστος της αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν.

2. Παραλαβή από το Κατάστημα ΓΕΡΑΜΑΣ

Ο πελάτης έχει την επιλογή να ολοκληρώσει online την παραγγελία του και να την παραλάβει ο ίδιος από το φυσικό κατάστημα. Όταν ολοκληρώσει τις αγορές του και βρίσκεται στο ΤΑΜΕΙΟ, στο πεδίο 3 "Τρόπος Αποστολής" έχει τη δυνατότητα να επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα". Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει εντός δύο (2) ημερών να εμφανιστεί στο φυσικό κατάστημα ΓΕΡΑΜΑΣ, που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 34, ώστε να εξοφλήσει και να παραλάβει την παραγγελία του. Εάν δεν εμφανιστεί στο παραπάνω διάστημα, η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς άλλη ενημέρωση.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς.

Γενικά

Η τιμολογιακή πολιτική του e-darkroom.gr στοχεύει στην παροχή της καλύτερης τελικής τιμής σε όλα τα προϊόντα. Για το λόγο αυτό δεν “ενσωματώνουμε” άλλα κόστη στις τελικές τιμές, όπως για παράδειγμα τα μεταφορικά. Το κόστος των μεταφορικών σε όλη την Ελλάδα για δέματα μέχρι 2kg ανέρχεται στα 6,50€ ενώ η υπηρεσία αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν. Στις περιπτώσεις που η συσκευασία διαφοροποιείται από το σύνηθες, αλλάζει το τιμολόγιο και ακολουθεί ξεχωριστά ενημέρωση σχετικά με το κόστος των μεταφορικών.