Υπάρχουν 100 στοιχεία στο καλάθι σας.
Τιμή μονάδας: 0,30€
Ποσότητα: 100
Σύνολο: 30,00€
Φωτογραφικός εξοπλισμός ασπρόμαυρης φωτογραφίας - Ηλεκτρονικό κατάστημα

Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα e-darkroom.gr απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδυκτύου και τους δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών από απόσταση, εφόσον τα εμπορεύματα της παραγγελίας τους βρίσκονται σε απόθεμα.

Οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις. Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο.

Οι χρήστες του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζουν ότι διάβασαν τους παρόντες όρους, συμφωνούν με αυτούς και αναλαμβάνουν την υποχρέωση της τήρησης τους.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε πάντα τους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό λοιπόν ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:

1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προκειμένου να γίνουν παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-darkroom.gr θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Για αυτό το λόγο θα σας ζητήσουμε τα στοιχεία σας (πλήρες ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση). Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

2. Παραγγελία Προϊόντων και Προστασία Καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-darkroom.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του www.e-darkroom.gr, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

2.1. Διαδικασία Ηλεκτρονικής Παραγγελίας:

α. Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

β. Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών, το e-darkroom διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

α. Αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

β. Εξόφληση της παραγγελίας του στο κατάστημα ΓΕΡΑΜΑΣ, Εμ. Μπενάκη 34, Αθήνα, εφόσον έχει επιλέξει να την παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημα.

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά με το σύνολο της παραγγελίας του, δηλαδή την ακριβή περιγραφή και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, την τιμή, την προσότητα, το κόστος μεταφοράς και το συνολικό κόστος. Εφόσον ο πελάτης αποδεχθεί και αποστείλει την παραγγελία, λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της λήψης, καθώς και αντίγραφο της παραγγελίας του.

Είναι απαραίτητο να σημειώνετε ένα έγκυρο email καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την παραλαβή από το κατάστημα ΓΕΡΑΜΑΣ που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 34, αντί της αποστολής με μεταφορική εταιρία, η παραγγελία έχει ισχύ για δύο μέρες. Στη συνέχεια θα ακυρώνεται χωρίς άλλη ενημέρωση.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%). Το  e-darkroom.gr διατηρεί το δικαίωμά του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει τον χρήστη του διαδυκτιακού τόπου. Ο χρήστης μπορεί να επισκέπτεται όποτε επιθυμεί το e-darkroom.gr ώστε να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές.

3. Αποστολές Προϊόντων

3.1 Μεταφορική Εταιρία

Οι παραδόσεις των προϊόντων εκτελούνται σε όλη την Ελλάδα από την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, οι παραδόσεις εξετάζονται μεμονωμένα σε συννενόηση με τους πελάτες.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης εξοφλεί την αγορά του στη μεταφορική εταιρία και επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Το κόστος της αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν.

3.2 Παραλαβή από το Κατάστημα ΓΕΡΑΜΑΣ

Ο πελάτης έχει την επιλογή να ολοκληρώσει online την παραγγελία του και να την παραλάβει ο ίδιος από το φυσικό κατάστημα. Όταν ολοκληρώσει τις αγορές του και βρίσκεται στο ΤΑΜΕΙΟ, στο πεδίο 3 "Τρόπος Αποστολής" έχει τη δυνατότητα να επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα". Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει εντός δύο (2) ημερών να εμφανιστεί στο φυσικό κατάστημα ΓΕΡΑΜΑΣ, που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 34, ώστε να εξοφλήσει και να παραλάβει την παραγγελία του. Εάν δεν εμφανιστεί στο παραπάνω διάστημα, η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς άλλη ενημέρωση.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς.

Γενικά

Η τιμολογιακή πολιτική του e-darkroom.gr στοχεύει στην παροχή της καλύτερης τελικής τιμής σε όλα τα προϊόντα. Για το λόγο αυτό δεν “ενσωματώνουμε” άλλα κόστη στις τελικές τιμές, όπως για παράδειγμα τα μεταφορικά. Το κόστος των μεταφορικών σε όλη την Ελλάδα για δέματα μέχρι 2kg ανέρχεται στα 5€ ενώ η υπηρεσία αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν. Στις περιπτώσεις που η συσκευασία διαφοροποιείται από το σύνηθες, αλλάζει το τιμολόγιο και ακολουθεί ξεχωριστά ενημέρωση σχετικά με το κόστος των μεταφορικών.

4. Δικαιώματα Καταναλωτή

4.1 Ακύρωση Παραγγελίας

Εχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε μία (1) ώρα απο την πραγματοποίηση της, με αποστολή σχετικού email στο info@e-darkroom.gr. Μετα το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

4.2 Υπαναχώρηση

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο της επιστροφής, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας.  Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών τότε η εταιρία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής. 

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να αποστείλλετε σχετικό email στο info@e-darkroom.gr αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας και τον λόγο της επιστροφής. Μπορείτε να προχωρήσετε στην επιστροφή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την έγκριση της εταιρίας.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή και για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να προβείτε σε αυτήν, είτε από δική μας, είτε από δική σας υπαιτιότητα, έχετε την υποχρέωση να να αποστείλλετε σχετικό email στο info@e-darkroom.gr αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας και τον λόγο της επιστροφής. Μπορείτε να προχωρήσετε στην επιστροφή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Σε περίπτωση που επιστραφούν προϊόντα δίχως έγκριση από την εταιρία, αυτά δεν θα γίνονται δεκτά.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρίας τότε η εταιρία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου το προϊόν στον πελάτη με μεταφορική στην ίδια διεύθυνση με δικά της έξοδα.  Εφόσον αποστείλετε πίσω το προϊόν με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ η εταιρία μας το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Εάν επιλέξετε άλλη μεταφορική εταιρία, δεν εγγυούμεθα για το χρόνο παραλαβής του επιστρεφόμενου είδους. Όταν παραλάβουμε το προϊόν θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με email. 

Στην περίπτωση που συμφωνηθεί μη αντικατάσταση των επιστρεφόμενων ειδών, τότε η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

4.3 Δικαίωμα αντικατάστασης

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να αντικαταστήσει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής αλλά και αποστολής του νέου είδους βαραίνει την τελευταία. Η επιστροφή μπορεί να γίνει είτε με πιστωτικό σημείωμα, είτε με επιστροφή χρημάτων.

Πιο αναλυτικά:

  1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος.
  1. Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από την γραπτή έγκριση της εταιρίας εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσάρων (14) ημερών.

Σημείωση: H εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε παραβιασμένες ή αλλοιωμένες συσκευασίες, ή συσκευασίες που λείπουν οι σημάνσεις.

Για την τυχόν αποφυγή ταλαιπωρίας από πλευράς σας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελλάτωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον πελάτη για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, τηρώντας την ως άνω περιγραφόμενη διαδικασία επιστροφών, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

Ι.&Β. ΓΕΡΑΜΑΣ ΟΕ

Εμ. Μπενάκη 34

10678 Αθήνα

Τηλ. 210 3303412

5. Διάφορα

5.1  Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το e-darkroom.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

5.2 Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το e-darkroom.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.