Υπάρχουν 100 στοιχεία στο καλάθι σας.
Τιμή μονάδας: 0,30€
Ποσότητα: 100
Σύνολο: 30,00€
Φωτογραφικός εξοπλισμός ασπρόμαυρης φωτογραφίας - Ηλεκτρονικό κατάστημα

Ποιοι Είμαστε

e-darkroom.gr    Το πρώτο και μοναδικό online κατάστημα ασπρόμαυρης φωτογραφίας στην Ελλάδα.

Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ενθουσιωδών της ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Οτιδήποτε χρειαστείτε, θα το βρείτε συγκεντρωμένο στο e-darkroom.gr. Ακόμη κι αυτά που δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν.

Στόχος του πρώτου και μοναδικού online καταστήματος ασπρόμαυρης φωτογραφίας e-darkroom.gr είναι να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες της ασπρόμαυρης φωτογραφίας με τον καλύτερο τρόπο. Να αναδεικνύει τα κατάλληλα προϊόντα για την επιθυμητή λήψη και να ενημερώνει για τα νέα προϊόντα που διευκολύνουν το έργο της λήψης, της εμφάνισης και της εκτύπωσης. Να γίνει ο προορισμός της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Εμπνευστής του e-darkroom.gr είναι ο κ. Βασίλης Γεραμάς, της γνωστής στο φωτογραφικό χώρο εταιρίας Ι. & Β. Γεραμάς ΟΕ. Ο ίδιος και η ομάδα του, είναι οι άνθρωποι που στελεχώνουν το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ασπρόμαυρης φωτογραφίας e-darkroom.gr. Διακατέχονται από τη βαθιά γνώση των προϊόντων, η οποία προέρχεται από το πάθος τους για τη φωτογραφία, αλλά και από την εμπειρία πολλών ετών.

...και το σημαντικότερο, είναι στη διάθεσή σας, ώστε το online φωτογραφικό shopping στο e-darkroom.gr, να γίνει η πιο διασκεδαστική σας εμπειρία!

discover.shop.enjoy