Υπάρχουν 100 στοιχεία στο καλάθι σας.
Τιμή μονάδας: 0,30€
Ποσότητα: 100
Σύνολο: 30,00€
Φωτογραφικός εξοπλισμός ασπρόμαυρης φωτογραφίας - Ηλεκτρονικό κατάστημα

Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση Παραγγελίας

Εχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε μία (1) ώρα απο την πραγματοποίηση της, με αποστολή σχετικού email στο info@e-darkroom.gr. Μετα το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Υπαναχώρηση

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο της επιστροφής, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας.  Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών τότε η εταιρία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να αποστείλλετε σχετικό email στο info@e-darkroom.gr αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας και τον λόγο της επιστροφής. Μπορείτε να προχωρήσετε στην επιστροφή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την έγκριση της εταιρίας.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή και για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να προβείτε σε αυτήν, είτε από δική μας, είτε από δική σας υπαιτιότητα, έχετε την υποχρέωση να να αποστείλλετε σχετικό email στο info@e-darkroom.gr αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας και τον λόγο της επιστροφής. Μπορείτε να προχωρήσετε στην επιστροφή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Σε περίπτωση που επιστραφούν προϊόντα δίχως έγκριση από την εταιρία, αυτά δεν θα γίνονται δεκτά.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρίας τότε η εταιρία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου το προϊόν στον πελάτη με μεταφορική στην ίδια διεύθυνση με δικά της έξοδα. Εφόσον αποστείλετε πίσω το προϊόν με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ η εταιρία μας το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Εάν επιλέξετε άλλη μεταφορική εταιρία, δεν εγγυούμεθα για το χρόνο παραλαβής του επιστρεφόμενου είδους. Όταν παραλάβουμε το προϊόν θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με email. 

Στην περίπτωση που συμφωνηθεί μη αντικατάσταση των επιστρεφόμενων ειδών, τότε η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Δικαίωμα αντικατάστασης

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να αντικαταστήσει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής αλλά και αποστολής του νέου είδους βαραίνει την τελευταία. Η επιστροφή μπορεί να γίνει είτε με πιστωτικό σημείωμα, είτε με επιστροφή χρημάτων.

Πιο αναλυτικά:

1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος.

2. Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από την γραπτή έγκριση της εταιρίας εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσάρων (14) ημερών.

Σημείωση: H εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε παραβιασμένες ή αλλοιωμένες συσκευασίες, ή συσκευασίες που λείπουν οι σημάνσεις.

Για την τυχόν αποφυγή ταλαιπωρίας από πλευράς σας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελλάτωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον πελάτη για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, τηρώντας την ως άνω περιγραφόμενη διαδικασία επιστροφών, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

Ι.&Β. ΓΕΡΑΜΑΣ ΟΕ

Εμ. Μπενάκη 34

10678 Αθήνα

Τηλ. 210 3303412