Υπάρχουν 100 στοιχεία στο καλάθι σας.
Τιμή μονάδας: 0,30€
Ποσότητα: 100
Σύνολο: 30,00€
Φωτογραφικός εξοπλισμός ασπρόμαυρης φωτογραφίας - Ηλεκτρονικό κατάστημα

Παραγγελία & Τρόποι Πληρωμής

Γενικά

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-darkroom.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος e-darkroom.gr, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Διαδικασία Ηλεκτρονικής Παραγγελίας

α. Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

β. Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών, το e-darkroom διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α. Αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

β. Εξόφληση της παραγγελίας του στο κατάστημα ΓΕΡΑΜΑΣ, Εμ. Μπενάκη 34, Αθήνα, εφόσον έχει επιλέξει να την παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημα.

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά με το σύνολο της παραγγελίας του, δηλαδή την ακριβή περιγραφή και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, την τιμή, την προσότητα, το κόστος μεταφοράς και το συνολικό κόστος. Εφόσον ο πελάτης αποδεχθεί και αποστείλει την παραγγελία, λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της λήψης.

Είναι απαραίτητο να σημειώνετε ένα έγκυρο email καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την παραλαβή από το κατάστημα ΓΕΡΑΜΑΣ που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 34, αντί της αποστολής με μεταφορική εταιρία, η παραγγελία έχει ισχύ για δύο μέρες. Στη συνέχεια θα ακυρώνεται.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Το  e-darkroom.gr διατηρεί το δικαίωμά του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει τον χρήστη του διαδυκτιακού τόπου. Ο χρήστης μπορεί να επισκέπτεται όποτε επιθυμεί το e-darkroom.gr ώστε να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές.